ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА LiDAR ПОРТАЛОТ

ГИС прегледник

Преку овој прегледник на едноставен начин можете да ги погледнете LiDAR податоците и да пристапите до нив.

Изберете координатен систем:


Каталог на метаподатоци

Каталогот на метаподатоци обезбедува информации за идентификација и локализација на LiDAR податоци.

Информации

Информации, вести и документи поврзани со LiDAR податоци.